Zmluva č. 68/280/2009

Späť na zoznam zmlúv

Č. zmluvy:68/280/2009
Dodávateľ:Granvia, a.s. Bratislava
Predmet zmluvy - názov zmluvy:Za podmienok uvedených v tejto Zmluve bude mať Koncesionár výlučné právo a záväzok (i) vypracovať projektovú dokumentáciu podrobne špecifikovanú v tejto Zmluve (ii) realizovať stavebné práce, (iii) financovať a (iv) prevádzkovať a vykonávať údržbu Projekt
Zmluvne dohodnutá čiastka:3,99
Zmluvne navýšená čiastka dodatkami:0,00
Celková dohodnutá čiastka:3,99
Viazané rozpočtové prostriedky na ich plnenie v II. polroku 2010:0,00
Rezort:Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR
Objednávateľ:MDPT SR
Poznámka:Platbu neuvádzame s DPH z dôvodu, že nie celá platba podlieha DPH. Celková platba je 3.989.478,- EUR bez DPH a zahŕňa úpravy ceny dodatkami a úpravy dosiahnuté mechanizmom pri finančnom uzatvorení.

V zmysle ustanovení Koncesnej zmluvy deň ukončenia znamená skorší z nasledujúcich dátumov: A) dátum uplynutia, alebo B) dátum ukončenia tejto zmluvy určený v súlade s článkom 37. \\\\\\\\\\\\\\\"Dátum uplynutia\\\\\\\\\\\\\\\" znamená skorší z uvedených dátumov: a) posledný deň lehoty 30 rokov odo dňa začatia koncesnej lehoty v zmysle článku 3, alebo b) deň, ktorý nastane 31 rokov a 11 mesiacov odo dňa účinnosti zmluvy(27.7.2041). \\\\\\\\\\\\\\\"Ukončenie\\\\\\\\\\\\\\\" znamená: d) Odstúpenie z dôvodu porušenia zmluvy Koncesionárom, e) odstúpenie z dôvodu porušenia zmluvy Verejným obstaráveteľom, f) Výpoveď bez uvedenia dôvodu, g) Výpoveď z dôvodu zakázaného konania, alebo h) Výpoveď z dôvodu Vyššej moci. Čl. 3 Koncesnej zmluvy ustanovuje, že Koncesná lehota začína plynúť prvým dňom mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom nadobudne prvé Povolenie na predčasné užívanie právoplatnosť(01.11.2041) a končí Dňom ukončenia.

Prílohy